19 setembre de 2017 a les 17:56

L’alcalde Lluís Sais és citat a declarar a la Fiscalia Provincial de Girona pel seu suport al referèndum

|

L’alcalde Lluís Sais va signar el passat 7 de setembre el Decret amb el qual manifestava el seu suport al referèndum del proper 1 d’octubre, així com el compromís de complir les previsions de la Llei del Referèndum aprovada pel Parlament de Catalunya. El Decret va ser ratificat l’endemà mateix al Ple extraordinari que es va convocar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

Dies més tard, l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Lluís Sais Puigdemont, ha rebut una citació judicial per tal que vagi a declarar dijous vinent, a les 10h, a la Fiscalia Provincial de Girona. La compareixença és en qualitat d’investigat per un presumpte delicte de desobediència, prevaricació i malversació. Així mateix, s’adverteix que en cas de no comparèixer, l’ordre de citació es pot convertir en ordre de detenció.

Les mostres de suport a l’alcalde de la Bisbal no s’han fet esperar. En aquest sentit, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha convocat una concentració a través de les seves xarxes socials per tal de donar suport a l’alcalde abans que marxi cap a Girona: serà el mateix dijous de bon matí, a partir de les 8h20 AM, a la plaça de l’Ajuntament.

A més a més, Esquerra Republicana de la Bisbal també organitzat una expedició en autobús que es preveu que l’acompanyi fins a les portes de la mateixa Fiscalia Provincial de Girona. La sortida serà a les 8h30 AM del mateix dijous a la plaça del consistori i les despeses de desplaçament correran a càrrec del partit. Ja es pot reservar plaça a través del telèfon 655840935.