22 març de 2021 a les 18:37

L’alumnat del Batxicicle de Terrisseria de l’INS La Bisbal explica la seva experiència

Si bé tot apunta que el curs vinent serà el que consolidarà el BatxiCicle de Terrisseria que permet combinar batxillerat amb altres ensenyaments: en tres anys es pot aconseguir la doble titulació. El cas de l’INS la Bisbal és únic i pioner a Catalunya. El Cicle de Grau Mitjà d’Arts (CFGM) Plàstiques i Disseny de Terrisseria també s’ofereix en format de BatxiCicle i, així, també permet cursar el Batxillerat d’Arts. A través del vídeo adjunt a aquesta publicació es pot visualitzar l’experiència relatada pel propi alumnat de la formació.

Aquest format, impartit a la Bisbal d’Empordà, vol donar resposta a aquelles persones interessades en les matèries artístiques que ajuden a desenvolupar la sensibilitat, l’expressió i la creativitat. Ofereix una formació de qualitat que garanteix l’adquisició de les competències artístiques dels futurs professionals del sector. En aquest sentit, l’adquisició dels coneixements es desenvoluparà a partir de l’experiència teoricopràctica a l’aula, als tallers i a les empreses. La formació en centres de treball es farà en una sola fase de pràctiques: es podran fer a estudis o tallers de ceràmica, alhora que es podrà optar a fer una estada a l’estranger amb una beca Erasmus.

El proper 25 de març culmina el període d’inscripcions a la prova d’accés a Cicles formatius d’arts plàstiques i disseny. El període de preinscripcions per al curs vinent s’obrirà de l’11 al 17 de maig. Cal tenir present que, per cursar el BatxiCicle cal fer dues preinscripcions: la de Batxillerat modalitat d’Arts i la del CFGM de Terrisseria. Es pot consultar més informació contactant amb l’Àrea d’Ensenyament: a través del correu electrònic ensenyament@labisbal.cat o el telèfon 972 646 737.