17 juny de 2024 a les 10:16

L’antic alumnat del curs Experimental de l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal celebra la seva 50a trobada

Aquest passat dissabte 15 de juny el grup d’antics alumnes del curs Experimental 1970-1974 van celebrar la 50a trobada de final de curs, que s’ha anat celebrant ininterrompudament des de l’any 1974. Enguany la trobada, que celebrava mig segle, ha comptat amb la participació de tot l’antic alumnat -una trentena de persones- i va consistir en una visita a l’aula on va arrencar el curs l’any 1970 a l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal d’Empordà. 

Allà va tenir lloc un discurs a càrrec de Dolors Molina, regidora d’Educació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà; de Lluís Plana, mestre de l’èpica; de Roger Oliva, com a cap del grup; i de Francesc Bou, en representació de tot l’antic alumnat de l’Experimental. Al acabar l’acte, es va fer una visita guiada al Terracotta Museu, que va cloure amb un dia de germanor al Restaurant Mas Pou de Palau-Sator.

El curs Experimental va ser el primer de la nova Llei d’Educació General Bàsica (EGB), que va ser concedit a l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal d’Empordà en data de 3 de febrer de 1971, tal com es va notificar al núm 29 del BOE. Al capdavant hi havia els mestres Joan Ferrerós i M. Dolors Massaguer.