5 juny de 2019 a les 13:11

L’Aplec de la Sardana de la Bisbal arriba a la seva 57a edició

Aquest diumenge, 9 de juny, arriba el 57è Aplec de la Sardana de la Bisbal d’Empordà, organitzat pels Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca. Enguany el cartell comptarà amb les cobles La Bisbal Jove, Els Montgrins, La Principal de la Bisbal i la Jovenívola de Sabadell. Aquesta clàssica festa de cultura popular bisbalenca inclourà activitats durant tot el cap de setmana.

El dissabte a la tarda, a les 18h, hi haurà ballada sardanista infantil amb la col·laboració de la Cobla de l’Escola municipal de Cobla Conrad Saló de la Bisbal. Més tard, a les 19h, amb la col·laboració dels Amics dels bonsais, s’inaugurarà l’Exposició de bonsais al Mundial (que també es podrà visitar durant tot el diumenge).

Serà diumenge al matí quan començarà el 57è Aplec de la Sardana al passeig Marimon Asprer, amb les actuacions de la Bisbal Jove, Els Montgrins, La principal de la Bisbal i la Jovenívola de Sabadell. La jornada també inclourà el Taller de Bitlles Batalanes durant tot el matí, la XI Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava i un Concurs de Colles Improvisades (4-6 parelles, amb inscripció prèvia). A la tarda, la Colla Sardanista Aires Gironins del GEiEG ballarà una sardana de lluïment. Es pot consultar tot el programa sencer a través d’aquest enllaç

Es pot col·laborar en l’organització adquirint butlletins dels sortejos que s’organitzaran. L’entrada és gratuïta.