8 juny de 2023 a les 8:27

L’Aplec de la Sardana de la Bisbal d’Empordà celebra diumenge la 61a edició

|

Aquest diumenge 11 de juny el Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà acollirà el 61è Aplec de la Sardana, organitzat pels Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca i l’Ajuntament de la Bisbal. El cartell  inclourà les actuacions de la Bisbal Jove, Montgrins, Jovenívola de Sabadell i La Principal de la Bisbal. 

L’Aplec de la Sardana, novament, escalfarà motors el dia abans dissabte 10 de juny, a partir de les 6 de la tarda. Serà llavors quan tindrà lloc una audició de sardanes (de set tirades) a càrrec de la Cobla Conrad Saló (de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló).

La programació de diumenge arrencarà a les 10 h del matí i, un any més, la jornada inclourà un ampli ventall d’activitats paral·leles: concurs de colles improvisades (4-6 parelles amb inscripció prèvia), taller de bitlles catalanes (durant tot el dia), exhibició de puntaires (tot el dia) i la XIII Trobada de Col·lecionistes de Plaques de Cava (durant el matí). Es pot consultar més informació i el programa a través del document adjunt a aquesta publicació.

Si bé l’entrada és gratuïta, l’organització remarca que es pot col·laborar en les despeses de l’aplec adquirint butlletes dels sorteigs que s’aniran fent. Tal com és habitual, gràcies a les cases anunciants, es podran recollir gratuïtament els llibres de l’Aplec al Passeig Marimon Asprer. L’organització es remarca el dret de modificar el programa si s’escau, alhora que remarca que en cal de mal temps l’Aplec de la Sardana es traslladarà al Pavelló Firal.

*Foto: Anna Pascual