8 juny de 2024 a les 8:00

L’Aplec de la Sardana de la Bisbal d’Empordà s’aixopluga diumenge al Pavelló Firal per celebrar la 62a edició

Aquest diumenge 9 de juny la Bisbal d’Empordà acollirà el 62è Aplec de la Sardana, organitzat pels Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca i l’Ajuntament de la Bisbal. El cartell  inclourà les actuacions de la Bisbal Jove, Montgrins, Jovenívola de Sabadell i La Principal de la Bisbal. A causa de la pluja l’acte s’aixoplugarà al Pavelló Firal

L’Aplec de la Sardana, novament, escalfarà motors avui dissabte 8 de juny, a partir de les 6 de la tarda. Serà llavors quan tindrà lloc una audició de sardanes (de set tirades) a càrrec de la Cobla Conrad Saló (de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló). Si plou, l’acte es reubicarà a sota les Voltes.

La programació de diumenge arrencarà a les 10 h del matí i, un any més, la jornada inclourà un ampli ventall d’activitats paral·leles: una actuació de la Cobla Conrad Saló, una actuació de la Colla Joia de la Bisbal, concurs de colles improvisades (4-6 parelles amb inscripció prèvia), taller de ceràmica (que feia temps que no es feia i hi serà durant tot el dia), taller de bitlles catalanes (durant tot el dia) i la XIII Trobada de Col·lecionistes de Plaques de Cava (durant el matí). Menció a part mereix l’exhibició de puntaires, que es farà durant tot el dia amb la participació de més de 150 i homenatge a Josep Felip i Juhera. Es pot consultar més informació i el programa a través del document adjunt a aquesta publicació.

Si bé l’entrada és gratuïta, l’organització remarca que es pot col·laborar en les despeses de l’aplec adquirint butlletes dels sorteigs que s’aniran fent. Tal com és habitual, gràcies a les cases anunciants, es podran recollir gratuïtament els llibres de l’Aplec.