22 octubre de 2021 a les 10:51

L’Àrea Bàsica Policial de la Bisbal celebra el Dia de les Esquadres al Teatre Mundial

Ahir es va celebrar al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà el Dia de les Esquadres. Aquesta jornada, que l’organitza cada Àrea Bàsica Policial, és un acte de reconeixement a la tasca que realitzen diàriament els mossos i mosses i són una mostra de gratitud als que conformen la seguretat diària a les comarques gironines. Al Baix Empordà hi ha dues Àrees Bàsiques Policials: la de la Bisbal d’Empordà i la de Sant Feliu de Guíxols. En el cas de l’ABP ganxona la celebració va fer-se el passat dilluns 18 d’octubre en un acte restringit. A l’acte celebrat ahir a la Bisbal d’Empordà es van donar 25 felicitacions internes a agents del Cos de Mossos d’Esquadra, coincidint en l’any que en fa 25 del desplegament a la Bisbal.

A la celebració hi va participar el Cap i Sotscap de l’ABP Bisbal, els sotsinspectors Martí Pons i Francesc Nieto, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, i l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, també conseller comarcal, Enric Marquès. Com a convidats també hi van ser presents els alcaldes de les poblacions, els caps de les policies locals, el cap de la comandància de Palamós, bombers, forestals, membres de la judicatura i mossos i mosses d’aquesta comissaria. L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, també Conseller Comarcal, Enric Marquès, va tenir unes paraules d’agraïment cap al cos: «Els Mossos d’Esquadra a l’ABP de la Bisbal fan una gran feina, cal felicitar-los per l’esforç extraordinari que han fet, juntament amb altres cossos, per coordinar situacions extraordinàries perllongades en el temps, és el cas de la pandèmia de la COVID-19 o, abans, el temporal Glòria que va tocar de prop la zona. Moltes gràcies per la feina que feu».

Millores a l’ABP de la Bisbal d’Empordà
El cos de Mossos d’Esquadra a l’ABP de la capital de la comarca treballa actualment en diversos projectes per millorar la qualitat del servei. Aquestes millores passen per la implementació de la cita prèvia i la nova creació de la Policia marítima. Un altre dels projectes que tenen entre mans és la unificació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Palafrugell amb la seva Policia Local.