31 gener de 2019 a les 15:56

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal activa el servei de compra d’entrades online

|

Després de l’estrena del nou portal cultural de la Bisbal d’Empordà el desembre passat, ja hi ha disponible un servei de venda i compra d’entrades en línia. La plataforma, integrada al BEC, permet adquirir (i escollir) localitats sense haver d’anar a comprar-les presencialment a l’Àrea de Cultura del consistori. Sense anar més lluny, actualment ja es poden adquirir entrades –a través d’aquest enllaç– per l’acte musical literari Del gris al groc, que se celebrarà el proper diumenge 3 de febrer al Teatre Mundial. També hi ha localitats disponibles entrades per a la proposta teatral Terra humida, d’Albert López Vivancos, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de febrer i també es farà al Teatre Mundial.

Aquest servei que es vol fer extensible a totes les entitats municipals i propostes d’activitats de pagament (o no) que facin parada a la Bisbal d’Empordà i que comptin a la col·laboració de l’Ajuntament. Koobin s’adapta a tot tipus d’esdeveniments mitjançant la plataforma Saas (software as a Service) i permet gestionar els aforaments amb una representació gràfica real del recinte. La implementació d’aquest servei no vol dir que no es pugui seguir comprant a taquilla o a d’altres punts de venda.

Així doncs, amb la posada en marxa de la plataforma de venda d’entrades Koobin, l’Àrea de Cultura complementa el portal cultural BEC (que respon a les sigles de Bisbal d’Empordà Cultura). Cal tenir present que la pàgina té la voluntat d’esdevenir un portal molt més actual i amb una dinàmica agenda de ciutat. La proposta forma part de l’estratègia comunicativa del consistori per potenciar la difusió de les activitats que es porten a terme des del servei municipal. S’hi recullen espectacles, exposicions, cursos, concerts, fires i qualsevol tipus d’activitat en què col·labori el consistori. El web, que continua essent gestionat per l’Àrea de Cultura, ofereix informació detallada sobre totes les activitats de la Bisbal.