21 febrer de 2020 a les 13:19

L’Atlètic Bisbalenc femení podria proclamar-se campió de Lliga aquest cap de setmana

L’actual equip femení de l’Atlètic Bisbalenc afronta un cap de setmana decisiu que podria determinar la seva primera temporada. Si bé el conjunt ara s’ubica a la primera posició de la classificació Lliga femenina de Futbol 7 Amateur (posició que ha conservat durant tota la competició), matemàticament, necessita 4 punts més per guanyar el campionat.

Actualment comptabilitza 34 punts, assolits en una dotzena partits jugats, amb 11 victòries i un únic empat contra Les Preses, un dels rivals directes, juntament amb el Vall del Ter de Camprodon. Ambdós equips rivals tenen un partit més que l’Atlètic Bisbalenc: Les Preses va a la segona posició (amb 29 punts) i el Vall del Ter va tercer (amb 28 punts). I avui, divendres, l’equip viurà un partit molt important, contra el tercer classificat i rival directe: el Vall del Ter.

«El partit d’anada, a Camprodon, va ser molt disputat, molt físic i d’aquells dels que ens agrada jugar: resultat ajustat i tensió durant tot l’enfrontament», expliquen fons de l’únic equip femení actual de l’Atlètic Bisbalenc, recordant que l’encontre va acabar amb una victòria bisbalenca per 1 gols a 2. «Sabem que el partit d’avui no serà fàcil, que haurem de lluitar per cada pilota, i que haurem d’aprofitar cada minut i ocasió per marcar la diferència», afegeixen. 

I aquest cap de setmana, amb la competició aturada pel Carnestoltes, l’equip té ració doble de partits (que havien estat aplaçats). El segon assalt serà diumenge contra el Riells. Per tant, si l’equip guanya un partit i empata l’altre, diumenge podria proclamar-se matemàticament campió després de jugar a Riells. «No volem fer volar coloms i hem d’anar partit a partit, però tampoc negarem que la il·lusió de poder guanyar la lliga ens envaeix a totes: encara falten 4 partits i només necessitem 4 punts», conclouen.