16 gener de 2020 a les 11:21

L’avís Inuncat fa que s’ajornin les actuacions de manteniment a la Biblioteca de Lluïsa Duran

Amb motiu de l’avís Inuncat s’ha considerat oportú ajornar els treballs de manteniment de la Biblioteca Lluïsa Duran fins que les condicions meteorològiques siguin més favorables: s’informarà properament sobre les noves dates de les actuacions. Així, aquesta setmana la biblioteca obrirà en el seu horari habitual. 

Tal com es va informar, la Biblioteca Lluïsa Duran havia de romandre tancada el proper dilluns 20 de gener durant tot el dia, així com els matins del dos dies següents: dimarts 21 i dimecres 22 de gener. Els motius: dur a terme necessàries tasques de manteniment per reparar desperfectes causats arrel dels aiguats dels dies 22 i 23 d’octubre. I és que, ambdós dies, va ploure amb tanta intensitat que es va acumular aigua al pati de l’equipament. Malgrat haver pres diverses mesures, l’aigua va acabar entrant a la totalitat de la Biblioteca bisbalenca, va quedar embassada i va generar alguns danys a les instal·lacions, al mobiliari i a alguns llibres.    

Per a més informació es pot contactar amb la Biblioteca Lluïsa Duran (C/ Agustí Font, 28), al telèfon 972642179, o al correu electrònic: biblioteca@labisbal.cat.