4 juliol de 2024 a les 12:36

L’Empordà Music Festival 2024 exhaureix les 8.500 entrades disponibles

Per segon any consecutiu, tot i ampliar el recinte amb més aforament i serveis, l’Empordà Music Festival ha exhaurit totes les entrades: no hi haurà més entrades digitals ni a taquilla. Actualment només es poden aconseguir a través dels sortejos encara actius dels patrocinadors del festival.

Un total de 8.500 persones gaudiran d’un cap de setmana cultural i musical a la Bisbal d’Empordà. Dissabte 27 de juliol serà el dia gran, amb els concerts d’Oques Grasses, Figa Flawas, Els Catarres, La Fúmiga, Coco, Dj Carles Pérez de Ràdio Flaixbac (emissora oficial) i la Dj Dolça van Leeuwen. Divendres 26 de juliol amb entrada lliure i obert a tothom, les actuacions en directe de Flashy Ice Cream, Ven’nus, Pelat i Pelut i Alaire.

L’Empordà Music Festival ha fet enguany un salt, passant de festival petit a festival gran, esdevenint més competitiu en tots els sentits. Per fer-ho possible, els Voltors, associació organitzadora, ha sumat esforços amb tres entitats més de la ciutat: el Club Bisbal Bàsquet, la Colla Sense Vàlvules i Yes The Music. Es pot consultar més informació a través del web festival.