29 juliol de 2022 a les 10:00

L’Empordà Music Festival ofereix més de 10 hores de música en directe aquest dissabte a la Bisbal

La primera edició de l’Empordà Music Festival arriba a la Bisbal aquest dissabte de la mà de l’entitat bisbalenca Els Voltors. El cartell inclou cinc bandes i dos discjòqueis: Zoo, Lágrimas de Sangre, Zzoilo, La Fúmiga, la Orquestra Di-versiones, Carlos Selektah i Carles Pérez. Més de 10 hores de música en directe, des de les sis de la tarda i fins la matinada a l’aparcament del Camp de Futbol Vell, al costat del passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà i amb un aforament de fins a 5.000 persones.

La música serà l’atracció principal del festival bisbalenc, però pas no l’única: el públic assistent podrà gaudir de diferents ambients per cada moment de la nit a l’anomenada Zona Village: relaxar-se al chill-out, degustar productes gourmet de les parades de foodtrucks o esdevenir les estrelles del photocall, entre d’altres. Bon ambient i bona música a preus populars: 15 euros per a les persones d’entre 6 i 14 anys i 25 per a les de més de 15 anys. L’organització va destacar que l’Empordà Music Festival neix «de les ganes i la necessitat de tenir un esdeveniment propi amb essència empordanesa, lluny de la primera línia de mar però amb l’objectiu de marcar l’agenda musical de l’estiu».

Els Voltors, una de les entitats més actives del municipi, tenen més de 25 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments de gran format com la Festa de Carnaval, la Festa Exòtica o l’Empordà Holi Festival. Amb l’arribada d’aquest nou festival la capital del Baix Empordà pren així protagonisme en temporada alta i amplia la seva oferta cultural apostant pel públic local i comarcal. Un impuls social, cultural i econòmic tant per a la població com pels establiments i la restauració de la ciutat.

L’Empordà Music Festival compta amb el patrocini privats d’Estrella Damm, Coca-Cola, Casa Negre, Sol Gironès i Transports i Grues J. Solés. Alhora, compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà, de la Diputació de Girona i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Es pot consultar més informació adquirir entrades a través del web del festival.