22 juny de 2012 a les 12:30

L’equip Sots-21 del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet es proclama Campió de Catalunya Sots-21

L’equip Sots-21 del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet es va proclamar diumenge 17 de juny a Lleida, Campió de Catalunya Sots-21. Els bisbalencs van brillar en una final a quatre celebrada al Pavelló Olímpics del Segrià.

Els nois entrenats per Joan Ferrer, Paco López i Xevi Escatllar, aconseguien imposar-se al campió de Tarragona, el CB El Morell per 42 a 72. Tot i tenir un inici marcat pels nervis i l’ansietat d’una fase final els bisbalencs van solventar amb nota la primera eliminatòria.

A la final, els esperava el CE Sant Nicolau, de Sabadell, campió de Barcelona i filial de l’Assignia Manresa. Tot i la superioritat física del campió de Barcelona, els nois del Bisbal Bàsquet començaven amb molta intensitat la gran final amb un espectacular parcial de 0-10 , que marcaria el ritme de partit de la final. Els de Sabadell, buscaven solucions amb les rotacions i alternatives defensives, però els bisbalencs dominaven el partit des de la defensa.

A la segona part, el guió del partit no canviaria. Els de Sabadell provocaven tímides reaccions, però els llançaments exteriors dels bisbalencs i algunes accions espectaculars, provocaven que els crits i càntics dels afeccionats bisbalencs s’imposessin també a la grada.

Finalment els bisbalencs es van endur el Campionat Català amb un marcador final de 57 a 69.

Per més informació: http://labisbalemporda.com/