26 gener de 2024 a les 14:09

Les activitats esportives d’hivern de la Bisbal d’Empordà arrencaran dilluns vinent

Dilluns vinent, 29 de gener, arrencaran les activitats esportives d’hivern de la Bisbal d’Empordà. El catàleg d’enguany inclou propostes esportives que es faran entre el Pavelló d’Esports i el Tennis Park del Club Tennis la Bisbal. La majoria de les activitats previstes per a la tardor es duran a terme, com ara pilates, ioga, ciclisme de sala i manteniment. No obstant això, s’ha decidit renunciar a l’opció de multiesport per manca de persones inscrites. És per això que, per tal de poder-les dur a terme, s’ha hagut de modificar de dia i/o d’hora planificat inicialment. 

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha contactat a tothom que va fer inscripcions quan la temporada havia de començar, assegurant la continuïtat i fent canvis en l’horari de determinades classes, necessaris per la disponibilitat d’espais i monitors. Actualment, encara hi ha places lliures en algunes classes per aquells que no s’hagin inscrit i vulguin participar-hi. Per a més informació i detalls es poden consultar els documents adjunts, amb la graella i les tarifes. També es pot contactar amb l’Àrea d’Esports: via trucada al 972642198, per whatsapp al 617562615, via correu electrònic a esports@labisbal.cat, o personalment a les oficines de l’Àrea d’Esports (Pavelló d’Esports, al carrer Mas Clarà, 1-21) de 9 a 14h.

Amb el tret de sortida de dilluns vinent es posa fi a un significatiu retard en comparació amb les altres temporades. Tot plegat deriva de la primera licitació, que va quedar deserta i també es va haver de fer una modificació pressupostària. El fet que l’empresa adjudicatària no atengués els reiterats requeriments consistorials va ser la causa que l’Ajuntament decidís declarar deserta la primera convocatòria, havent de licitar novament les activitats esportives d’hivern i, conseqüentment, endarrerint l’inici de la temporada d’activitats esportives d’hivern.

El Club Esportiu CT la Bisbal serà qui assumirà la gestió de les activitats mitjançant un contracte que s’estendrà fins al juny d’aquest any. Cesc Vidal, regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha fet un agraïment públic a l’entitat: «Volem posar en valor la seva bona predisposició i el seu ajut per desencallar la situació». «Actualment, es treballa en un conveni que potencialment permetrà al club continuar organitzant les activitats els propers anys, inclosa una ampliació l’oferta amb noves disciplines», ha afegit Vidal.