3 setembre de 2010 a les 14:50

Les activitats esportives d’hivern s’iniciaran el proper 27 de setembre

L’escola pre-esportiva promou que els alumnes practiquin, fora de l’horari escolar, tota mena d’activitats d’Iniciació esportiva i adquisició d’hàbits motrius, que contribueixin a la seva formació integral. Aquestes activitats es dirigeixen a nens compresos entre P3 i segon de primària i es distribuirà en dos grups, el primer amb alumnes de P3 i P4, i el segon amb la resta d’alumnes.
Quant a l’escola esportiva de gimnàstica, ofereix gimnàstica acrobàtica, estètica, ‘túmbling’, i ‘street-dance’. En totes les activitats de l’escola esportiva i pre-esportiva hi ha servei de recollida a les diferents escoles del municipi. 
En les activitats dirigides per adults s’inclouen Pilates, gimnàstica suau, ioga, manteniment i aeròbic-steps-tonificació-‘bosu’. Aquestes activitats es duran a terme si hi ha un mínim de vuit o deu persones per classe.
Les activitats dirigides a la gent gran no serveixen només per a mantenir la bona condició física o per prevenir les xacres de l’edat, també són un element socialitzador perquè la majoria d’activitat esportives es practiquen en grup.
Per més informació i inscripcions cal dirigir-se a les oficines del pavelló municipal d’esports entre un quart de deu del matí i les dues de la tarda, o bé trucar per telèfon al 972 64 21 98, per correu electrònic a esports@labisbal.cat o al web www.labisbal.cat, a l’apartat d’Esports.