7 setembre de 2023 a les 5:50

Les inscripcions als cursos de català del Consorci per la Normalització Lingüística seran del 12 al 15 de setembre

Les inscripcions per als cursos generals del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) seran els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre de 2023. A la Bisbal d’Empordà, es podran fer presencialment, a l’Oficina de Català (Teatre Mundial, C. de l’Estació, 2-10), o bé en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció als cursos de català, des del dimarts 12, a les 9 h, fins al divendres 15, a les 20 h. La matrícula s’estructura en dos torns: inscripció preferent, els dies 12 i 13 de setembre (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els darrers 12 mesos), i inscripció general, els dies 14 i 15 de setembre (per a tothom).

Les persones que no hagin estat alumnes del CPNL o que no disposin d’un certificat de coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per poder determinar quin curs és el més idoni per a elles. Es pot sol·licitar telemàticament a la plataforma d’inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.

En aquesta inscripció, corresponent al primer trimestre del curs 2023-24, el CPNL ofereix cursos de català, en modalitats presencials o en línia, de tots els nivells: des de l’inicial fins al superior. En el cas del C2 hi haurà oferta tant en format de durada anual com semestral. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació detallada sobre els cursos, les localitats on s’imparteixen i els horaris.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Els cursos de català presencials que s’ofereixen a l’Oficina de Català de la Bisbal d’Empordà, es poden consultar a través d’aquesta pàgina web. Pel que fa al suport per a la inscripció presencial (Oficina de Català de la Bisbal d’Empordà) aquestes són les dades: de dimarts 12 a divendres 15 de setembre, de 9.30 a 14 h.