24 febrer de 2012 a les 13:08

Les Jornades Esportives de la Bisbal promouen l’handbol entre 300 alumnes de cinquè i sisè de primària

Les Jornades Esportives de la Bisbal d’Empordà han servit per promoure l’handbol entre uns 300 alumnes de cinquè i sisè de primària de la ciutat. Les jornades s’han celebrat aquest dijous i divendres al Pavelló firal i al Pavelló d’Esports Municipal de la Bisbal organitzades pel Patronat Municipal d’Esports i amb la col·laboració de les escoles de la ciutat i del Club Handbol Bordils.

Cinc monitors del Club Handbol Bordils, els mestres dels alumnes i els tècnics del Pavelló d’Esports Municipal han acompanyat els alumnes en aquestes jornades que han ofert un recorregut per quatre activitats diferents al Pavelló Firal i partits simultanis d’handbol a Pavelló d’Esports.

El recorregut d’habilitat esportiva al Pavelló firal oferia quatre espais per potenciar l’habilitat esportiva enfocada a la pràctica del handbol, amb exercicis que potenciaven l’habilitat amb la pilota i el salt, la punteria en el tir i la pràctica del joc. Posteriorment els alumnes passaven al Pavelló d’Esports per dur a terme partits simultanis d’handbol.