21 març de 2014 a les 13:32

Les mestres àvies recuperadores de contes (MARC) visiten les quatre escoles de primària de la Bisbal

El dijous 20 i el divendres 21, tots els nens i nenes de les quatre escoles de primària de la Bisbal -Joan de Margarit, Cor de Maria, Mas Clarà i Empordanet-, des de P3 fins a cicle mitjà, han rebut la visita de les mestres àvies recuperadores de contes (MARC), mestres jubilades que han fet les delícies dels alumnes amb els seus contes.

Les membres de MARC ja van visitar l’any passat les nostres escoles, per explicar contes a educació infantil. A causa de l’èxit de la iniciativa, aquest curs se les ha tornat a convidar dins del marc de la campanya L’escriptor a les escoles”.

Mestres Àvies Recuperadores de Contes (MARC) és una proposta de mestres jubilades que encara volen col·laborar en l’educació. Expliquen contes a la manera tradicional per continuar utilitzant els contes com a lligam tradicional entre els nens i els joves amb la gent gran, i per intentar recuperar històries i mites clàssics.

La campanya “L’escriptor a les escoles” està promoguda cada curs per les àrees d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Oficina de Català de la Bisbal.