24 octubre de 2018 a les 15:59

Les persones grans del geriàtric Zoilo Feliu van d’excursió a Anglès

||

Les persones grans residents a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu va anar d’excursió a Anglès el passat divendres 19 d’octubre. La sortida va ser des de la Bisbal a les 11h del matí: es van omplir dos autocars, acompanyats per familiars i treballadors del centre.

Malgrat el temps va fer la guitza, finalment va haver-hi treva meteorològica i es poder fer l’excursió prevista. Quan el grup va arribar a Anglès es va visitar la Fàbrica Burés. Entre la maquinària de la fàbrica destaca l’immens vapor, una joia de l’arqueologia industrial de Catalunya, construït l’any 1908-1909 per la Maquinista Terrestre y Marítima de Barcelona: la més antiga d’Europa. Després de la visita es va fer un dinar a la sala d’actes del mateix edifici. I, per acabar-ho d’adobar, es va cloure el dia fent ball

Des del centre es vol agraïr la col·laboració de totes les persones que van ajudar i van fer possible la sortida. «Sense la seva col·laboració no hauria estat possible el magnífic dia del que van poder gaudir les persones grans del centre», han explicat des de la residència bisbalenca.