8 agost de 2019 a les 9:29

Les propostes musicals de Yes The Music! i el Cor Carreras Dagas escalfaran motors per la Festa Major de la Bisbal 2019

Yes the Music! i el Cor Carreras Dagas. Seran dues propostes musicals variades —i organitzades per entitats diferents— que serviran per escalfar motors els dies previs de la Festa Major d’enguany. Seran a llocs tan diversos com a la plaça Benet Mercader i a la plaça del Castell. 

La primera actuació musical serà el tradicional concert de Festa Major de Yes the Music!, organitzat pel mateix grup el dissabte 10 d’agost a les 19 h, a la plaça Benet Mercader i amb entrada gratuïta. Ara bé, enguany volen compartir escenari amb d’altres nous i emergents projectes musicals: és per això que han organitzat el Concurs Festa Nota’r. Les propostes guanyadores de la primera edició –que hi actuaran enguany- han estat Joan Blau, Eva Fort i Jeroni Vilà.

L’endemà, diumenge 11 d’agost a les 19 h, el Cor Carreras Dagas, amb la col·laboració de la Capella de Música de Badalona, oferirà un concert mol especial a la plaça del Castell: aniran acompanyats per una petita orquestra. El concert, anomenat Campanades de Festa, constarà de dues parts, la primera d’homenatge al país amb cançons de Lluís Llach, i la segona dedicada a la festa, la gresca i la disbauxa.