20 setembre de 2020 a les 11:43

Les rehabilitació del Terracotta Museu, entre els projectes finalistes dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

La rehabilitació del Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà és un dels projectes seleccionat pel jurat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020, que  n’ha seleccionat un total de 22  dels 57 que es van presentar a la 23a edició dels guardons, organitzats des del 1997 per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). L’actuació a l’equipament bisbalenc, dutes a terme per Escribà-Nadal arquitectes, és una de la dotzena de propostes que pertanyen a la categoria Arquitectures, que inclou les intervencions arquitectòniques d’edificis de nova planta, reformes i/o rehabilitacions d’edificis existents. 

El jurat ha estat format per tres arquitectes: la barcelonina Maria Rubert de Ventós, com a presidenta, i la novaiorquesa Eileen Joy Liebman i la lisboeta Marta Sequeira com a vocals. Els premiats de totes les es donaran a conèixer el divendres 27 de novembre en un acte que es podrà seguir a través del web dels guardons, on hi haurà habilitat un accés al canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.