28 juliol de 2011 a les 14:37

Les visites guiades de la Bisbal incorporen una festa cubana aquest divendres

Les visites guiades que organitza aquest estiu l’Ajuntament de la Bisbal incorporen aquest divendres com a esdeveniment únic una festa cubana que començarà un cop s’hagi acabat el recorregut pel llegat dels indians bisbalencs. La festa es farà als jardins de Torre Maria i l’organitza Ron Matusalem, és gratuïta i s’amenitzarà amb música al carrer amb la banda dels Americanus i un animador ensenyarà a ballar salsa.

L’animació al carrer començarà a partir de les set del vespre amb la Banda dels Americanus pel carrer de l’Aigüeta, una activitat que organitza l’Associació de Comerciants de l’Aigüeta. Aquest divendres, els comerços de l’Aigüeta ampliaran l’horari comercial fins a les 21.00 h i decoraran el carrer i els aparadors amb motius indians.

La visita guiada començarà com cada divendres, a partir de les vuit del vespre. Aquest divendres, degut a la gran demanda per fer la visita guiada hi ha previstos dos grups, amb dos guies diferents, que faran el mateix itinerari però amb ordre diferent per no coincidir. El preu de la visita és de 3 euros per persona. En acabar la visita, la Unió de Comerciants de la Bisbal oferirà una petita mostra de pastisseria bisbalenca per degustar.

Aquest divendres, a més, a partir de les deu de la nit, després de la visita guiada, es podrà assistir de forma gratuïta a la festa cubana de Ron Matusalem als jardins de Torre Maria. Un animador ensenyarà a ballar salsa. Les activitats d’aquest divendres han estat organitzades per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Ron Matusalem, Espai del Vi (la Bisbal), Cafè Bouquet, la Unió de Comerciants de la Bisbal i l’Associació de Comerciants de l’Aigüeta.