7 abril de 2009 a les 12:42

L’Escola d’Adults ofereix quatre cursos d’informàtica el tercer trimestre

El curs del sistema operatiu Microsoft Windows dura 30 hores i és previst que es faci els dimarts i els dijous de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de dotze. La data prevista d’inici és el 14 d’abril i la data prevista de finalització és el 2 de juny.

El curs del programa de tractament de textos Microsoft Word té una durada de 30 hores, i és previst que es faci els dimarts i els dijous des de les sis de la tarda fins les vuit del vespre. La data prevista d’inici del curs és el 14 d’abril i la data prevista de finalització és el 2 de juny.

El curs del full de càlcul Microsoft Excel té una durada de 30 hores i és previst que es faci els dilluns i els dimecres, de sis de la tarda a les vuit del vespre. La data prevista d’inici del curs és el 20 d’abril i està previst que acabi el dia 10 de juny.

El curs del navegador Internet Explorer té una durada de 30 hores i és previst que es faci els dimarts i els dijous, entre les vuit del vespre i les deu de la nit. La data prevista d’inici del curs és el 14 d’abril i la data de finalització és el 2 de juny.

L’escola d’adults té obertes les inscripcions per als cursos de tercer trimestre, que es poden fer a les Escoles Velles, de nou del matí a dues de la tarda. També es pot trucar al 972 64 67 37 o per correu electrònic a aulaadults@labisbal.cat.