Aquest matí el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha acollit la presentació de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. L’acte, que ha comptat amb la presència de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i de l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, ha inclòs una intervenció a càrrec de l’Escola Empordanet de la Bisbal d’Empordà, de la mà de la directora de l’Escola Empordanet, Emma Pons, i de la mestra responsable del projecte d’hort, Neus Martí. Durant la Setmana Bio el centre educatiu bisbalenc durà a terme diverses sortides, tallers i xerrades: es poden consultar a través d’aquest enllaç.
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que se celebraran tot un conjunt d’activitats per tot el territori català. La Setmana Bio se celebrarà del 19 al 27 d’octubre amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població, així com conscienciar de la necessitat de tornar als productes de proximitat i ecològics.
“