21 novembre de 2018 a les 10:47

L’Escola Joan de Margarit celebra la VI Setmana Musical

Coincidint amb la setmana del 22 de novembre, Santa Cecília, patrona de la música, l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal celebra la VI Setmana Musical. Així, fins divendres, alumnes, mestres i familiars hi participen amb un ampli ventall d’actuacions i tallers relacionats amb el món musical. 

Al llarg de la setmana el centre proposa activitats tan diverses com ballar zumba, country o sevillanes i audicions d’instruments de tot tipus (de tenora a violí, passant pel fiscorn o la guitarra). Un any més, el centre torna a comptar amb la participació dels mestres de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló i de l’alumnat de Batxillerat musical i arts escèniques de l’Institut de la Bisbal. Per acabar-ho d’adobar també hi ha programats concerts de Miquel Abras i de Rita Valero.

Des de l’Escola Joan de Margarit s’ha volgut celebrar que es pugui dur a terme novament una setmana tan especial com aquesta. « Volem donar les gràcies a tothom que hi participarà: sense aquestes col·laboracions no podríem portar a terme aquest projecte», han manifestat. Es pot consultar tota la programació d’activitats a través d’aquest enllaç al web del centre bisbalenc.