17 novembre de 2017 a les 13:17

L’Escola Joan de Margarit de la Bisbal celebra la 5a Setmana Musical

|

El proper dilluns 22 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, la patrona dels músics, l’Escola Joan de Margarit celebra la cinquena edició de la Setmana Musical. Així, durant la setmana vinent, pares i mares, alumnes, familiars i mestres participen en actuacions, activitats i tallers relacionats amb el món artístic, amb la música i l’alumnat de protagonistes principals.

La 5a Setmana Musical serà inaugurada al ritme de timbals i gralles de les entitats bisbalenques Els Dracs, Els Voltors i Geganters. Se’ls acompanyarà tot fent una cercavila per l’escola. 

Al llarg de la setmana el centre organitzarà activitats diverses, des de ballar zumba, sardanes, sevillanes i flamenc, a gaudir amb instruments musicals com el sac, la tarota, la gralla, l’acordió diatònic o la guitarra. També es preveu la realització d’un tambor amb material reciclat, actuacions d’alumnes i un concert del cantautor bisbalenc Miquel Abras.

Enguany es tornarà a comptar amb la participació dels mestres de l’Escola Municipal de música Conrad Saló i es faran diverses audicions acompanyats d’alguns alumnes de la mateixa Escola Joan de Margarit. Això implicarà el coneixement d’instruments com la bateria, el flabiol, el clarinet, el saxo, el tible, la tenora, el fiscorn i el trombó, entre d’altres. També hi haurà l’actuació d’alguns alumnes de batxillerat artístic de l’Institut de la Bisbal.

Com a cloenda de la Setmana Musical es preveu un ball al pati de l’escola amb una bona estona de música i una cançó especial per l’ocasió. Des del centre es vol donar les gràcies a tots els que participen a la 5a Setmana Musical. Es poden consultar els horaris als documents adjunts.