15 juny de 2020 a les 19:31

L’Escola Municipal de Música Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà presenta nou projecte educatiu pel curs vinent

||

Davant la impossibilitat de celebrar una jornada de portes obertes de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló de manera presencial, el claustre del centre ha elaborat el vídeo ‘Una escola de música per a tothom’. L’objectiu del document és presentar el nou pla d’estudis que s’estrenarà el proper curs: un nou projecte basat en un model d’escola globalitzadora, socialitzadora i participativa.

L’Escola Municipal de Música Conrad Saló ofereix un projecte educatiu que prioritza la pràctica abans que la teoria, la creativitat i la improvisació, així com els valors de fer música en grup. L’objectiu principal del centre és posar la música al servei de tota la ciutadania i arribar a un públic més diversificat a través de diferents programes adaptats: tant per a qui vulgui aprendre i gaudir de la música com a experiència vivencial, com per a qui tingui una vocació professionalitzadora.

D’altra banda, un altre objectiu del nou pla d’estudis és consolidar el tret identitari de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló com a escola de cobla, potenciant els seus instruments i la pervivència de la Cobla Conrad Saló. Aquest nou pla anirà acompanyat d’una actualització a la baixa dels preus públics de l’Escola Municipal de Música. Al vídeo adjunt a la publicació es presenta, també, l’oferta de places d’instrument per al nou curs escolar.

Es pot consultar tota la informació del nou projecte educatiu a través de la pàgina web del centre i mitjançant aquest tríptic informatiu. El període d’inscripcions està previst per a la primera quinzena de juliol per a l’alumnat actuals, i per a la segona quinzena de juliol per al nou.

La música que acompanya el vídeo compta amb la col·laboració de tot l’equip educatiu del centre, que ha enregistrat des de casa una versió de la cançó ‘Escriurem’ de Miki Núñez, arranjada especialment per l’ocasió.