15 febrer de 2024 a les 12:10

L’Escuderia Baix Empordà, guardonada com a Millor Escuderia Organitzadora de Ral·lis d’Asfalt 2023 per la Federació Catalana d’Automobilisme

El passat dijous 1 de febrer la Federació Catalana d’Automobilisme va celebrar el Lliurament de Premis de la temporada 2023, l’acte es va dur a terme a la seu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat, on una bona colla d’esportistes i clubs van ser guardonats pels resultats obtinguts al llarg de l’any passat. L’equip de l’Escuderia Baix Empordà, format per Jordi Ventura i Josep Autet, es van proclamar Campions de Catalunya de Vehicles Històrics. Enmig de pilots, copilots, oficials i clubs, el trofeu a la millor Escuderia Organitzadora de Ral·lis d’Asfalt 2023 va ser per l’Escuderia Baix Empordà per l’organització del 36è Ral·li Empordà que es va disputar per terres gironines, el 19 i 20 de maig del 2023 i que va tenir com a centre neuràlgic la Bisbal d’Empordà.

«Des de l’Escuderia Baix Empordà volem agrair a tothom qui va estar implicat en l’organització del ral·li, institucions, ajuntaments, patrocinadors, escuderies, voluntaris, personal de prevenció i seguretat i també als veïns del recorregut, afectats en diferent mesura pel pas dels esportistes participants», va declarar l’escuderia. «Agraïm, molt especialment a tots els comissaris de ruta i als oficials que van realitzar les seves tasques correctament al 36è Ral·li Empordà i no ens oblidem de tots els equips que hi van participar, els pilots, copilots i assistències, gràcies per confiar en l’organització d’aquest ral·li», van afegir.

L’Escuderia Baix Empordà organitzarà una nova edició del Rally Empordà (la 37a) amb la Bisbal com a epicentre, que ja serà la 37a, els propers dies 24 i 25 de maig a La Bisbal d’Empordà.

|