21 març de 2019 a les 13:08

L’Escuderia Baix Empordà, millor organitzadora de ral·lis d’asfalt del 2018

L’Escuderia Baix Empordà va ser guardonada amb el trofeu a Millor escuderia organitzadora de ral·lis d’asfalt del 2018. Va ser el 18 de gener quan es va celebrar l’acte de lliurament de trofeus de la Federació Catalana d’Automobilisme, a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.

Enguany l’Escuderia Baix Empordà va organitzar el 33è Ral·li Empordà, que va tenir lloc el passat 26 de maig del 2018 a la Bisbal d’Empordà. Des de l’entitat es va voler fer agraïment a tothom que va col·laborar en l’organització de la prova i que la va fer possible: «Volem donar les gràcies a institucions, ajuntaments, patrocinadors, escuderies, voluntaris, forces de seguretat, veïns i veïnes, i molt especialment als oficials, que van desenvolupar totes les seves tasques a la perfecció en el 33è Ral·li Empordà», van declarar en un comunicat.  En aquest sentit també es va fer menció especial de tots els equips que hi van participar, «per confiar en l’organització d’aquest ral·li». 

L’entitat va aprofitar per anunciar que la 34a edició del Ral·li Empordà està prevista pel 25 de maig. «Entre tots treballarem per poder repetir novament aquest èxit», van concloure.