17 gener de 2014 a les 13:08

L’Escuderia Baix Empordà rep el premi a la millor Escuderia organitzadora de Ral.lis d’Asfalt 2013

El divendres 10 de gener, es va celebrar el lliurament de trofeus 2013 de la Federació Catalana d’Automobilisme, l’acte es va dur a terme al Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.

Enguany, l’Escuderia Baix Empordà ha estat guardonada amb el Trofeu a la Millor Escuderia Organitzadora de Ral·lis d’Asfalt 2013, per l’organització del 28è Ral·li Empordà, que es va celebrar el passat 25 de maig del 2013 a la Bisbal d’Empordà.

L’Escuderia ha volgut agrair a tothom qui hagi aportat el seu granet de sorra dins l’organització de la prova, Institucions, Ajuntaments, Patrocinadors, Escuderies, Col·laboradors, Seguretat, veïns i molt especialment a tots els Oficials que han desenvolupat les seves tasques perfectament en el 28è Ral·li Empordà.

També han volgut donar les gràcies a tots els equips participants per confiar en aquest ral·li, i esperen comptar novament amb tots ells en l’edició del 2014, el 29è Ral·li Empordà previst pel pròxim 31 de maig, on procuraran entre tots poder repetir novament aquest èxit.(OAP)