31 octubre de 2019 a les 9:54

L’Espai Jove de la Bisbal enceta el curs amb una àmplia programació d’activitats

L’Espai Jove ha encetat el primer trimestre del curs 2019-2020 amb un ampli ventall d’activitats. El centre, ubicat a les Escoles Velles (carrer 1 d’octubre del 2017) de la Bisbal, vol seguir essent un referent pel jovent bisbalenc i treballar per continuar donant resposta a les seves inquietuds, demandes i propostes. 

El tret de sortida ha estat el curs gratuït d’iniciació a l’escalada que ha tingut lloc del 15 al 29 d’octubre al Pavelló Firal de la Bisbal, a càrrec de Vertical Emotions. Aquest novembre la programació continuarà durant tot el mes amb un taller de defensa personal, a càrrec de Björn Martina.

El centre també ofereix d’altres propostes, com una xerrada sobre l’adolescència, un taller d’iniciació a la cuina, l’aula d’estudi i informàtica, un cicle de cinema, jocs d’enigmes i suspens a la Biblioteca Lluïsa Duran (organitzat conjuntament amb l’equipament, unint sinèrgies per tal que els joves  coneguin l’espai), un taller de construcció i reciclatge de mobles, un torneig de futbol mixt, la Quina Jove de Nadal i molt més. Ja es pot consultar tota la programació a través del fulletó trimestral adjunt a aquesta publicació.

*Per a més informació es pot trucar al 617 558 990 o escriure un correu a joventut@labisbal.cat