11 octubre de 2010 a les 1:21

L’èxit del segon Tastaolletes garanteix una tercera edició l’any vinent

Tot i amb això, l’afluència de gent a la mostra Tastaolletes ha estat constant des de l’obertura i les activitats paral·leles han estat un èxit. Així, els tallers de cuina infantil han tingut molt bona acollida i han omplert les 60 places previstes. Igualment, la programació preparada a la Sala de Tasts ha estat un èxit absolut, amb totes les places cobertes a totes les activitats programades durant el dia. De la mateixa manera, els col·leccionistes de plaques  de cava també han valorat molt positivament l’experiència.
 
El regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, ha afirmat que la segona edició del Tastaolletes ha estat un èxit malgrat el mal temps. El regidor ha assegurat que l’any vinent se celebrarà una tercera edició de la mostra de gastronomia i ceràmica de la Bisbal. Dilmé ha destacat la gran afluència de visitants tot i el mal temps: ‘la gent de la Bisbal ha respost més que l’any passat i la gent de fora ha vingut tot i el mal temps, es pot considerar que ha estat un èxit tenint en compte les circumstàncies’ –ha assegurat, referint-se a les dificultats de mobilitat provocades per les inclemències meteorològiques.
 
L’organització del Tastaolletes ha explicat que a manca de recollir la opinió dels restaurants i empreses que han participat a la mostra, aquesta edició es valora de forma molt positiva, tot i el fet que les males condicions meteorològiques han impedit dur a terme tot el que estava previst en el programa. A les nou de la nit d’aquest diumenge havien comptabilitzat la venda de 1.200 plats de ceràmica preparats especialment per a l’ocasió. L’organització també ha volgut destacar que en diversos moments de la mostra hi ha hagut les 350 places preparades en taules totalment ocupades.