13 novembre de 2015 a les 10:42

L’exposició Històries d’integració”, a l’Hotel Mar de Tasmània i a la Cafeteria L’Escut”

|

L’exposició de fotografies Històries d’integració”, realitzada pel fotògraf bisbalenc Jordi Rafel dins el projecte “La Bisbal, ciutat viva”, es pot veure actualment a l’Hotel Mar de Tasmània i a la Cafeteria L’Escut de la Bisbal.

A tots dos establiments, als quals agraïm la col·laboració, hi ha exposades fotografies de la mostra, juntament amb les reflexions de cada protagonista sobre la seva història i el seu procés d’immigració.

L’objectiu d’aquesta exposició, és evidenciar que la immigració és un fet que s’ha anat repetint al llarg de la història del nostre país i de la nostra població. “Històries d’integració” inclou retrats dels 16 protagonistes de l’audiovisual amb el mateix títol, realitzat per la Bisbal TV, que recull les vivències de les persones entrevistades. 

Amb aquesta iniciativa de portar la mostra a establiments de la població, l’equip de “La Bisbal, ciutat viva” pretén arribar al màxim de gent possible, per tal de difondre aquest treball i incentivar la reflexió sobre aquest tema.

“La Bisbal, ciutat viva” és una iniciativa de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament i l’Oficina de Català.