23 abril de 2009 a les 7:34

L’IES de la Bisbal organitza una lectura de textos al Mundial aquest Sant Jordi

L’IES de la Bisbal ha organitzat per la diada de Sant Jordi un acte literari sobre ‘El Bosc’, amb diverses lectures sobre aquest tema, acompanyades d’una projecció de fotos, entre les que hi haurà les premiades en el concurs convocat específicament per parlar del bosc, i, finalment, una petita actuació musical i dansa.

L’organització de l’acte és a càrrec dels alumnes de tots els cursos, sota la supervisió
d’en Joan Gay i l’Anna Llenas. L’acte es repetirà 4 vegades : 2 cops al matí, 1 a la tarda i 1 al vespre. Aquest últim, obert als pares, mares i tota la població en general,  inclourà l’entrega de premis dels Jocs Florals convocats per l’Ajuntament, del concurs de fotografia sobre el bosc, i de les proves Cangur de matemàtiques, un concurs a nivell mundial amb la finalitat que els alumnes gaudeixin fent matemàtiques.

Els actes per aquest Sant Jordi comencen a parir de les nou del matí, amb les parades de llibres i roses al passeig. També hi ha previstes activitats infantils (a les cinc de la tarda), el lliurament dels presmis dels Jocs Florals de primària
i una audició de sardanes, a dos quarts de set de la tarda. A les sis també hi ha previst un concert al Casal de Joves i una exhibició de Breal dance i Hip hop.
L’acte literari de Sant Jordi que organitza l’IES obert al públic es farà al Mundial a dos quarts de deu de la nit i consistirà en una lectura de textos organitzat per l’IES la Bisbal i lliurament dels premis dels Jocs Florals Escolars (secundària)