20 abril de 2018 a les 15:34

Lliurament del I Premi Empordà de novel·la a la Biblioteca de la Bisbal

El jurat ja ha deliberat i, segons han fet saber, el nivell de les novel·les presentades era d’allò més notori. Coincidint amb la diada de Sant Jordi i per acabar-la de culminar es farà l’entrega de la primera edició del I Premi Empordà de novel·la. Serà a partir de les 20h a la Biblioteca de la Bisbal d’Empordà.

El passat setembre es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Girona i es va obrir la convocatòria per a la concessió d’un premi econòmic per al I Premi Empordà de Novel·la. Les obres que hi optaven havien de ser rigorosament inèdites i escrites en català (amb una extensió mínima de 200 pagines).

La iniciativa neix de la mà de l’editorial Edicions ºF 451 i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la voluntat d’incentivar la participació tant de talents emergents, com d’escriptors en actiu. Jordi Imaz, responsable de l’editorial i impulsor del projecte, volia cobrir aquest buit de concursos literaris a la comarca, ja que trobava necessari potenciar i facilitar l’aparició de nous escriptors.