30 maig de 2011 a les 13:16

Lliuren a Torre Maria els diplomes dels cursos de francès organitzats per Cultur Pro a la Bisbal

Els responsables dels cursos de francès que va organitzar la Universitat de Girona a Torre Maria van lliurar els diplomes als assistents com a cloenda dels cursos que s’han fet a la Bisbal d’Empordà. El responsable del programa, Joaquim Pèlach, de la Universitat de Girona, va fer la cloenda del curs juntament amb la professora, Sandrina Branco.

Els 2 cursos de francès constaven de 110 hores, 80 de les quals eren presencials i 30 semi-presencials amb suport virtual. La metodologia dels cursos es basa en el fet que els estudiants han de realitzar tasques concretes en francès d’activitats reals de la vida diària i també tenen una part d’activitats de comprensió oral i escrita adaptada a situacions reals. A les classes s’han s’utilitzat documents autèntics per facilitar als aprenents la familiarització amb elements de la cultura i la civilització franceses.

El Programa Interreg IV A Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2012.

Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.