15 juny de 2010 a les 9:01

Lliuren els diplomes als alumnes dels cursos de francès organitzats per l’Ajuntament de la Bisbal i la UdG a Torre Maria

Es tractava de dos cursos de francès, nivells A1 i A2, amb l’objectiu de capacitar als alumnes a entendre la llengua en un entorn professional. Els cursos s’emmarquen dins el programa Cultur Pro, projecte de formació per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional de la Unió Europea. 
Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat d’Andorra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Perpinyà Via Domitia i la Xarxa Vives d’Universitats, el projecte es va iniciar el 2009 i finalitzarà l’any 2011. Els cursos s’emmarquen dins el programa Interreg Cultur Pro, projecte de formació per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional de la Unió Europea.
Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.