23 gener de 2010 a les 11:03

Lluís Sais assegura en la inaguració de la mostra ‘Turisme, artesania i disseny a la Bisbal’ que encara ‘hi ha molt de camp per córrer’ en el sector de la ceràmica

Lluís Sais assegurava en la inauguració que aquesta mostra és la demostració que la modernització de la ceràmica de la Bisbal no està renyida amb el manteniment d’una activitat lligada a la tradició i la identitat de la ciutat i que ‘encara queda molt camp per córrer’ en aquest sentit.

L’exposició recull més d’una quarantena d’objectes proposats per set artesans: Jaume Rulduà Ros, Antònia Roig Perera, Ferran Vilà-Clara Grassot, Núria Vancells Flotats, Jordi Figueras Pagès, Josep Pou Planas i Francesc Carrillana Benítez.

L’Àrea de Promoció de la Ciutat ha mostrat la satisfacció per la qualitat i la singularitat de les peces presentades i consideren que poden sortir bons productes que poden esdevenir regals, productes turístics i comercials.

Aquest projecte va iniciar-se amb la Mostra ‘Turisme, artesania i disseny a Terrassa’ vinculada al projecte Empremtes de Catalunya que es va poder visitar al castell palau de la Bisbal del 7 d’octubre al 31 de desembre, quan finalitzava el termini de lliurament de les peces pel concurs obert a la Bisbal.

Els visitants a l’exposició, que es podrà visitar fins el 28 de febrer, tindran la possibilitat de valorar les tres peces que els agradin més votant amb una butlleta que podran dipositar en una urna, tot i que el vot popular no serà vinculant per al jurat. El jurat del concurs es reunirà durant el mes de febrer per emetre el veredicte sobre el guanyador i les mencions que consideri oportunes i anunciarà la data en què es farà públic el veredicte.