18 maig de 2010 a les 14:43

L’Oficina de Català de la Bisbal ha portat els seus alumnes al Gran Dictat, al Montgrí i al far de Sant Sebastià seguint la ruta Josep Pla

L’ arqueòleg i exalcalde de Torroella de Montgrí, Joan Margall, va acompanyar als alumnes i voluntaris de l’Oficina de Català de la Bisbal en la seva pujada al castell del Montgrí. Margall fer una breu explicació de la història del castell a la trentena de persones que hi van assistir.

El 7 de maig passat un grup d’alumnes de diversos cursos i un grup dels Voluntaris per la Llengua van assistir com a públic a l’enregistrament del programa el Gran Dictat, de TV3.

Durant el mes d’abril, els alumnes de Suficiència 1van fer la ruta Josep Pla a Palafrugell (Fundació, Palafrugell, far de Sant Sebastià i Calella). El 15 d’abril es va fer una sessió divulgativa: la sardana a l’aula. Per als alumnes del nivell Elemental 3, en Jordi Gasull, gran aficionat a la sardana, va anar a l’aula per fer una pinzellada sobre el món de la sardana. L’activitat va acabar amb tots els alumnes fent una rotllana. Finalment, el 28 d’abril, els alumnes del curs Elemental 1 van voler conèixer el far de Sant Sebastià i hi van anar d’excursió amb el seu professor. Dalt del far, van llegir fragments de Josep Pla.