7 agost de 2008 a les 12:58

L’Oficina de Turisme de la Bisbal programa visites guiades al castell-palau i al nucli antic durant el mes d’agost

L’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà ha programat un seguit de visites guiades al castell-palau i al nucli antic durant aquest mes d’agost. Per aquest motiu s’ha editat un díptic informatiu en el qual es recull la informació adreçada als visitants interessats a conèixer el patrimoni cultural de la Bisbal.

El castell-palau dels Bisbes de Girona és una mostra molt important de l’arquitectura romànica civil a Catalunya, mentre que el nucli antic de la Bisbal és un espai ben conservat amb un nucli de carrers estrets, amb nombrosos edificis i elements arquitectònics dignes d’ésser visitats.

El díptic que s’ha editat conté una breu explicació del que es trobarà el visitant a la visita guiada en diferents idiomes, a més dels horaris, el preu, el lloc de sortida i la durada. Tot i que les visites s’han programat per als divendres i dissabtes del mes d’agost, es preveu la possibilitat d’allargar-les fins al setembre.

Així mateix, des de l’Oficina de Turisme també s’ha editat recentment un full informatiu dels restaurants i allotjaments que hi ha al municipi. Aquest full conté, en diferents idiomes, la informació sobre cadascun dels establiments, amb l’adreça, telèfon, especialitats -en el cas dels restaurants-, aforament, serveis, etc.

Aquestes dues iniciatives formen part del seguit d’accions que du a terme l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament per promocionar la Bisbal com a destinació turística de qualitat.