25 febrer de 2011 a les 14:49

L’Oficina de Turisme de la Bisbal renova el distintiu de Qualitat en Destí

 
El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, el Sr. Xavier Dilmé, ha recollit el distintiu durant l’acte. Segons el regidor, “la Bisbal ha fet una aposta per la qualitat en l’atenció al visitant perquè la imatge que es dóna de la ciutat i la satisfacció que obté aquest visitant són un element qualitatiu afegit del nostre destí”.
 
El distintiu de Qualitat en Destí garanteix la incorporació de millores qualitatives relacionades amb l’atenció al client, la satisfacció del client, la gestió mediambiental, la comunicació i l’organització de l’oficina, entre d’altres. 
 
Aquest distintiu forma part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED), promogut per la Secretaria General de Turisme del govern estatal i per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). A la comarca del Baix Empordà aquest distintiu està impulsat pel Consell Comarcal, mitjançant la Comissió Turística, formada per l’agrupació de totes les oficines del destí turístic i les principals associacions empresarials del sector.