23 abril de 2014 a les 20:18

L’Oficina de Turisme de la Bisbal renova el distintiu de qualitat SICTED

|

L’oficina de turisme de la Bisbal va rebre el distintiu de qualitat com a membre del Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) que va lliurar el Consell Comarcal del Baix Empordà el passat dimecres 9 d’abril, en un acte que es va realitzar a la Fundació Josep Pla a Palafrugell, i que va comptar amb l’assistència de totes les administracions i empreses acreditades amb el citat distintiu. Aquest acte va ser presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Sr. Joan Català, i pel seu vicepresident primer , el Sr. Òscar Aparicio, que també va recollir el distintiu de l’oficina de turisme com a representant de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà treballa en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2013 i han renovat la distinció un any més.