23 març de 2018 a les 12:12

L’Oficina de Turisme de la Bisbal rep el distintiu de qualitat turística SICTED del Consell Comarcal del Baix Empordà

Aquest dimecres, 21 de març, el Consell Comarcal del Baix Empordà va lliurar el distintiu de qualitat turística a l’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà, juntament amb una seixantena d’empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte va tenir lloc al Museu de la Mediterrània, ubicat al municipi de Torroella de Montgrí, i va ser presidit pel Sr. Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2017 i han renovat la distinció un any més.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 189 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 8.500 empreses adherides i/o distingides.