14 març de 2015 a les 18:27

L’Oficina de Turisme rep el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED

|

El distintiu es va rebre conjuntament amb 61 empreses i entitats de la comarca del Baix Empordà

L’Alcaldessa de la Bisbal d’Empordà, Núria Anglada, va recollir ahir el distintiu de qualitat turística en destinació atorgat a l’Oficina de Turisme de la nostra ciutat. Com la resta d’empreses i entitats distingides, l’oficina de turisme de Torre Maria ha superat les auditories corresponents a l’any 2014 i ha renovat la distinció un any més. Les auditories fan controls als procediments de treball de l’oficina de turisme, amb l’objectiu d’aconseguir una millora continua del servei temporada rere temporada.

L’acte del lliurament dels distintius  va tenir lloc al Par3 Pitch&Putt, a Gualta, i va estar presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.