4 abril de 2011 a les 13:31

L’Oficina del Pla de Barris organitza una reunió per coordinar els organismes que gestionen projectes sociolaborals

L’Oficina del Pla de Barris de la Bisbal ha organitzat la primera reunió de coordinació dels organismes que gestionen serveis o projectes sociolaborals per establir una forma de coordinació estable i per optimitzar els recursos disponibles a la Bisbal d’Empordà. En aquesta reunió es va fer una presentació dels diferents projectes i serveis disponibles. 

La reunió va servir per establir formes de col·laboració i comunicació que permetran oferir un millor servei als usuaris i alhora optimitzar els recursos disponibles. Es va veure la necessitat d’incorporar més organismes o entitats a aquestes reunions. Un dels acords que es va prendre va ser l’elaboració d’una guia de recursos sociolaborals disponibles a la Bisbal. 

 

A la reunió hi van assistir la orientadoras laboral de l’Oficina de Treball de la Generalitat a la Bisbal, Àngela Meneses; una representant dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà, Imma Martí; dues representants de la Fundació Ires, Yoanka Guerra i Íngrid Batlle; una representant de Càrites a Palafrugell, Pilar Puig; una representant de Càritas de la Bisbal, Cristina Colom;  la responsable de l’Aula d’Adults de l’Ajuntament de la Bisbal, Nuri Trilla; el cap de l’Àrea de Promoció Econòmica, Dani Sabater; i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local del Pla de Barris de la Bisbal, Sònia Blanco.