2 novembre de 2016 a les 16:25

L’organització del Parc de Nadal de la Bisbal busca monitors de lleure

Es va acostant el Nadal i comencen tots els preparatius pel Parc de Nadal de La Bisbal. Així, un any més, es convoca una oferta de feina per la contractació de monitors de lleure. Cal que els candidats tinguin més de 18 anys, disposin de la titulació de monitor de lleure, experiència de treball amb infants que sigui demostrable, i que tinguin predisposició al treball actiu amb infants i joves en qualsevol dels àmbits d’actuació del Parc: esports, tallers, inflables o d’altres. 

Un cop s’hagin valorat tots els currículums presentats per part de l’empresa adjudicatària de les activitats del Parc, se’ls comunicarà per via telefònica els que han estat admesos. La data límit per comunicar-ho serà el dia 9 de desembre i també se’ls informarà de les tasques assignades al Parc de Nadal.

Cal afegir que la feina al Parc de Nadal de La Bisbal s’establirà del 27 al 30 de desembre del 2016 en l’horari de 15h45 a les 20h15. A més a més, també hi haurà horari matinal de 9h a 13h el dia 27 de desembre per tal de fer el muntatge del parc, i de 20h a 21h el dia 30 de desembre pel desmuntatge del mateix.

Per a qualsevol dubte, els interessats poden adreçar-se a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà a través del correu electrònic: esports@labisbal.cat.