1 març de 2016 a les 12:54

Marxa nòrdica, moure’s per més d’una bona causa

Coincidint amb la Setmana de la Dona, el Consell Comarcal del Baix Empordà organitza una sortida de marxa nòrdica, afegint-se a les diferents iniciatives que es duran a terme durant aquella setmana a totes les comarques.

La sortida serà oberta a tothom i estara destinada a recaptar fons per a col·laborar amb l’ aecc-Catalunya contra el càncer. Durant la marxa  hi haurà una representant de l’aecc-Catalunya contra el càncer ubicada al Parc de Salut de cada municipi on, a través d’una guardiola, tothom que vulgui podrà dipositar una aportació econòmica d’import voluntari per col·laborar amb l’Associació.

 

Què és la marxa nòrdica?

S’ha comprovat que la marxa nòrdica que consisteix en caminar rítmicament utilitzant bastons especial , contribueix a que les dones puguin caminar amb els braços en una posició elevada per disminuir els símptomes del linfedema, una de les complicacions més comuns que pateixen les dones operades de càncer de mama i que ocasiona inflamació als braços.

 

Per què la marxa nòrdica?

La marxa nòrdica, a més de que és molt beneficiosa per a aquestes pacients, les ajuda a millorar el seu estat d’ànim, al ser una activitat lúdica, a l’aire lliure i en grup.

Dia: 08/03

Hora: 10:30

Lloc de trobada: Parc de Salut Torre María

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA 
NO CAL DISPOSAR DE BASTONS, US ELS PROPORCIONEM

Si voleu saber-ne més podeu trucar a 972 64 23 10 (Àrea de Participació Ciutadana)