21 abril de 2016 a les 14:36

Marxa Som: En Marxa per un nou País

||

La Marxa Som passa per la Bisbal i L’Associació Pas- Amics d’El Camí, us convida a la reunió informativa de La Marxa Som, que tindrà lloc el dia 4 de maig, la Biblioteca  Municipal de la Bisbal les 20:30h.

 La Marxa Som és una caminada popular que recorrerà a peu totes les comarques del Principat de Catalunya seguint l’itinerari de senderisme cultural d’El Camí, cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica.

Sortiran quatre columnes que arribaran el mateix dia a Montserrat, i passarà per la població de la Bisbal els dies 28 i 29 de juny.

L’objectiu és parlar de quin model de Democràcia Participativa volem pel nou país. S’acostarà a tot el territori poble a poble, plaça a plaça, per plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa. Es tracta d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat.

Més que una caminada és un instrument de democràcia participativa que es posa al servei de les persones, entitats, moviments socials i institucions del país per obrir un espai més d’implicació de la gent en el procés que vivim per fer un país millor al servei de tots.

Tots els municipis estan convidats a participar-hi ja sigui organitzant una assemblea i/o afegint-se caminant als trams que tinguin més propers.