14 febrer de 2017 a les 14:02

Matrícula oberta a l’Espai Nadó: el lloc d’acompanyament a la criança

||

L’Espai Nadó és un projecte que es va iniciar l’any passat a la Llar d’Infants Municipal, de la mà del Consell Comarcal i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal. El projecte adreçat a famílies amb infants de 0 a 1 any es va tornar a posar en marxa el passat divendres 3 de febrer. Es farà cada divendres de 9h30 a 11h i la dinamitzadora seguirà essent l’Anna Artigas, treballadora familiar d’infància del Consell Comarcal.

Entenent la família com l’àmbit essencial i primer de l’educació i desenvolupament de les persones, l’Espai Nadó ofereix un punt de trobada setmanal per posar en comú els dubtes i experiències, així com les necessitats que sorgeixen al dia a dia. L’objectiu d’aquesta iniciativa és incidir a través de l’educació parental a la qualitat de vida dels infants.

En aquest sentit, l’Espai Nadó, ofereix un doble servei de suport a les famílies: a través d’activitats directes amb els nadons i també a través de les trobades formatives de pares (avis, tiets o adult cuidador) amb interès per millorar la vivència de la criança. L’Espai Nadó gira al voltant d’activitats destinades a l’àmbit psicomotriu, sensorial i emocional del nadó. D’aquesta manera, s’estimula el joc creatiu, es canta, es practiquen massatges relaxants, etc. Tot amb la finalitat de crear un ambient sa i respectuós per l’infant i per les famílies participants.

Per a més informació cal dirigir-se a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, a l’edifici de les Escoles Velles.