11 agost de 2011 a les 14:09

Mazoni presenta ‘Fins que la mort ens separi’ aquest divendres, a la Bisbal

Mazoni presenta aquest divendres el seu nou disc a la plaça del Castell, en un concert a l’aire lliure que servirà de pròleg a la festa Major. Mazoni actuarà amb la banda al complet en una vetllada especial on també convidarà a l?escenari Carles Sanjosé (Sanjosex) i Genís Bou (The Gramophone Allstars i antic membre de Mazoni).

‘Fins que la mort ens separi’ representa un pas arriscat però ferm en la carrera musical de Mazoni. Si una vegada es va assenyalar Jaume Pla com l’orfebre del pop, aquest disc ho confirma amb rotunditat. Les melodies prenen el protagonisme en un disc on les cançons juguen constantment amb la voluntat d?experimentar, com revelen ‘Per primer cop’, ‘Totsants’, ‘El dubte’ o ‘La galàxia interior’, per citar tan sols quatre exemples del disc que va obrir a Mazoni les portes del Palau de la Música.

El concert és previst que es faci aquest divendres, dia 12 d’agost, a dos quarts d?onze de la nit, a la plaça del Castell. Les entrades anticipades es poden comprar al Mundial, a ca la Inès i a les llibreries la Siglantana, l’Espiral i les Voltes (la Bisbal) i Moby Disk (Girona) a un preu de vuit euros. L’entrada a taquilla costarà deu euros.

Aquí podeu veure els Videoclips de ‘Per primer cop‘ i ‘Totsants

Aquí podreu veure l’entrevista que li ha fet labisbal.tv